Toeristen enthousiast na bezoek leghennenbedrijf

Ommen, zondag 9 juli 2017

Vakantiegangers Rianne Wouter uit Dordrecht en Ferah Hassan uit Rotterdam bezochten afgelopen week het vrije uitloop leghennenbedrijf Vechtdal Eieren van de familie Schuttert in het Overijsselse Ommen. Zowel Rianne als Ferah waren enthousiast na hun bezoek.

„Het was een hele leuke bijzondere ervaring”, zegt Rianne. „Ik heb veel geleerd van kippen”, vertelt Ferah. In het programma Zomer in Overijssel van RTV Oost was er aandacht voor het bezoek aan het leghennenbedrijf. Vanaf minuut 22.20 tot minuut 26.03 is hun bezoek aan het leghennenbedrijf te zien. Leghennenhouder Schuttert vertelt Rianne en Ferah over zijn bedrijf. 

Tekst: Tom Schotman

Beeld: Vechtdal Eieren

Deel deze pagina

Lees ook


Laat een bericht achter

Pluimveeweb nodigt u uit om te reageren op artikelen en stelt inhoudelijke reacties op prijs. De redactie behoudt zich het recht voor om, zonder opgaaf van redenen, aanstootgevende en commercieel ingegeven reacties te verwijderen.


Vakblad

Ontvang zes keer per jaar het vakblad Pluimveeweb, voor diepgaande informatie.

Gratis voor pluimveehouders!

Aanvragen

Nieuwsbrief

Ontvang op dinsdag, donderdag en zaterdag het belangrijkste pluimveehouderijnieuws in uw e-mail.


Kennispartners

Krijg meer nieuws, achtergrond, productinformatie, handige tips en tools van een kennispartner door een klik op het logo.

  • Logo van AgruniekRijnvallei
  • Logo van Coppens Diervoeding
  • Logo van Cobb Europe
  • Logo van Global Feed Mill
  • Logo van Big Dutchman
  • Logo van Vencomatic
  • Logo van Avivet
  • Logo van Kip van Oranje

Highlights vleeskuikens & leghennen