Fipronil – van probleem naar oplossingen

Utrecht, maandag 20 november 2017

Maandagmiddag 27 november vanaf 14.00 uur vindt er voor pluimveehouders, toeleveranciers en afnemers in stadion Galgenwaard in Utrecht een congres plaats over fipronil. Tijdens dit congres wordt ingegaan wat pluimveehouders kunnen doen om bloedluis de stal uit te krijgen en hoe beter risicomanagement in de keten te brengen is.

Nieuwswebsite Foodlog organiseert dit zogeheten snelcongres. Foodlog organiseert snelcongressen om een koe snel bij de horens te kunnen vatten. De dingen te zeggen. Te constateren waar de echte vragen zitten en niet wat algemene suggesties te doen, maar praktisch tot een hands on actie-agenda te komen waar ook de Commissie Sorgdrager en de Raad voor de Veiligheid iets mee kunnen in hun aanbevelingen.

Het congres richt zich op pluimveehouders, toeleveranciers van de pluimveehouderij, eierhandel, verwerkende industrie en detailhandel. Ook ondernemers uit andere dierlijke ketens zullen volgens Foodlog veel kunnen opsteken, omdat dezelfde soorten risico ook in hun ketens voorkomen; zij kunnen letterlijk beter voorkomen dan genezen.

Het snelcongres vindt plaats op maandagmiddag 27 november in stadion Galgenwaard, Herculesplein 241, 3584 AA in Utrecht. Bekijk hier het programma. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden. Pluimveehouders betalen 95 euro voor deelname aan het congres en mensen uit de periferie 195 euro. Ontvangers van het vakblad Pluimveeweb ontvangen 50 euro korting.

Tekst: Tom Schotman

Beeld: Gerard Burgers (Archief Agrio)

Deel deze pagina

Lees ook


Meer artikelen uit Utrecht

Gerelateerd op dossier fipronil

Laat een bericht achter

Pluimveeweb nodigt u uit om te reageren op artikelen en stelt inhoudelijke reacties op prijs. De redactie behoudt zich het recht voor om, zonder opgaaf van redenen, aanstootgevende en commercieel ingegeven reacties te verwijderen.


Vakblad

Ontvang zes keer per jaar het vakblad Pluimveeweb, voor diepgaande informatie.

Gratis voor pluimveehouders!

Aanvragen

Nieuwsbrief

Ontvang op dinsdag, donderdag en zaterdag het belangrijkste pluimveehouderijnieuws in uw e-mail.


Kennispartners

Krijg meer nieuws, achtergrond, productinformatie, handige tips en tools van een kennispartner door een klik op het logo.

  • Logo van AgruniekRijnvallei
  • Logo van Coppens Diervoeding
  • Logo van Cobb Europe
  • Logo van Global Feed Mill
  • Logo van Big Dutchman
  • Logo van Vencomatic
  • Logo van Avivet
  • Logo van Kip van Oranje
  • Logo van Poultry Vets

Highlights vleeskuikens & leghennen