Presentaties Symposium Hogere Pluimveegezondheid 20 en 21 mei 2015

maandag 3 augustus 2015

Zes presentaties, gehouden tijdens het Symposium Hogere Pluimveegezondheid: 1) Maarten De Gussem: Innoveren rond vaccineren: kan er nog een prikje bij? 2) Charon Zondervan: Wie zit er op mijn ei te wachten? 3) Arjan Stegeman: Leven met vogelgriep 4) Gino van Ossel: Toegevoegde ei-waarde creëren in het digitale tijdperk 5) Sijas Akkerman: Het menu van de toekomst: de kip, het ei of allebei? 6) Martin C.Th. Scholten: Perspectieven voor de Nederlandse Vleeskuikensector

Zes presentaties, gehouden tijdens het Symposium Hogere Pluimveegezondheid: 1) Maarten De Gussem: Innoveren rond vaccineren: kan er nog een prikje bij? 2) Charon Zondervan: Wie zit er op mijn ei te wachten? 3) Arjan Stegeman: Leven met vogelgriep 4) Gino van Ossel: Toegevoegde ei-waarde creëren in het digitale tijdperk 5) Sijas Akkerman: Het menu van de toekomst: de kip, het ei of allebei? 6) Martin C.Th. Scholten: Perspectieven voor de Nederlandse Vleeskuikensector

 • Gepubliceerd bij de WUR: maandag, 8 juni 2015
 • Bibliotheek: URL
 • bestand bestaat niet
 • Jaartal van het artikel: 2015
 • Auteurs:
 • Rechten: WUR

Tekst: WUR

Deel deze pagina

Lees ook


Laat een bericht achter

Pluimveeweb nodigt u uit om te reageren op artikelen en stelt inhoudelijke reacties op prijs. De redactie behoudt zich het recht voor om, zonder opgaaf van redenen, aanstootgevende en commercieel ingegeven reacties te verwijderen.


Vakblad

Ontvang zes keer per jaar het vakblad Pluimveeweb, voor diepgaande informatie.

Gratis voor pluimveehouders!

Aanvragen

Nieuwsbrief

Ontvang op dinsdag, donderdag en zaterdag het belangrijkste pluimveehouderijnieuws in uw e-mail.


Kennispartners

Krijg meer nieuws, achtergrond, productinformatie, handige tips en tools van een kennispartner door een klik op het logo.

 • Logo van AgruniekRijnvallei
 • Logo van Coppens Diervoeding
 • Logo van Cobb Europe
 • Logo van Global Feed Mill
 • Logo van Big Dutchman
 • Logo van Vencomatic
 • Logo van Avivet
 • Logo van Kip van Oranje
 • Logo van Poultry Vets

Highlights vleeskuikens & leghennen