Structomix

Wij produceren geen meel, kruimel of korrel, maar Structomix: onze benaming voor uniform en scherp structuurvoer voor onbehandelde hennen. De kwaliteit van het pluimveevoer wordt grofweg bepaald door twee aspecten: de ingrediënten en de wijze van verwerken. Het voer is scherp voor een goede darmwerking en uniform zodat selectieve opname wordt voorkomen. Dit voer past perfect in onze Zuiver Voer-filosofie.

Wilt u samen met een van onze specialisten pluimvee de mogelijkheden voor uw bedrijf inventariseren en de beste keuze voor uw pluimvee maken? Neem vrijblijvend contact op met Henno van den Bruinhorst 06-55334277 of met onze verkoopbinnendienst 0317-499520.

AR realiseert

Op het agrarische bedrijf komen ze samen: de uitdagingen van vandaag en de plannen voor later. Dat vraagt om bedrijfsvoering met gezond verstand en daadkracht. AR staat achter u, met praktische adviezen en doordachte producten. Van diervoerders en meststoffen tot melkpoeders en gewasbescherming. We beloven onze afnemers niet alleen resultaat maar maken het ook waar. Daarom zeggen wij: AR realiseert.

Organisatie

Coöperatie AgruniekRijnvallei telt zo’n 2.000 actieve leden en heeft circa 300 medewerkers in dienst. De hoofdvestiging van AR is Wageningen. Coöperatie AgruniekRijnvallei is enig aandeelhouder van AgruniekRijnvallei Holding B.V. De diverse bedrijfsactiviteiten van AgruniekRijnvallei zijn hierin als zelfstandige werkmaatschappijen ondergebracht. De totale jaaromzet bedraagt ruim € 230 miljoen.Zuiver Voer.

Zuiver Voer is voer met pure grondstoffen die ieder op hun eigen, specifieke manier bewerkt worden en een gegarandeerde voederwaarde hebben. De zuivere grondstoffen die wij verwerken zijn uitsluitend veilig en voor pluimvee goed verteerbare grondstoffen. Daarnaast voegen we essentiële vitaminen, mineralen en eiwitten aan het voer toe. Met behulp van de juiste structuur worden nutriënten goed opgenomen in de kip. Dit verhoogt de natuurlijke weerstand en zorgt voor een betere vertering. Het resultaat: maximaal presterende hennen.

Klik hier voor meer informatie over Zuiver Voer


Stel hier uw vraag


Contact

Klik hier voor onze contactgegevens specialisten pluimvee


Agenda

Klik hier voor een actueel overzicht


Social media


Specialismes