Organisatie

Coppens Diervoeding staat garant voor hoogwaardige en betrouwbare diervoeders, in combinatie met innovatief en kundig advies. Daarmee dragen wij bij aan gezonde en optimaal presterende dieren en een toekomstbestendige varkens-en pluimveehouderij.

Dat alles komt niet vanzelf. Innovatie en betrokkenheid zijn absolute voorwaarden bij het nastreven van onze doelstellingen. Continu blijven verbeteren in alle facetten van het bedrijf, is een vereiste om de beste resultaten voor onze klanten te behalen. Zowel wat betreft de kwaliteit van onze diervoeders en ons advies, als het productieproces en de logistiek. Vandaag vernieuwen om een antwoord te hebben op de vragen van morgen.

Visie en Missie

Elke dag kunnen vertrouwen op gezonde en eerlijke voeding voor dier en mens
Dat is waar we voor staan
 
Hoogwaardige diervoeders en het beste advies voor gezonde en optimaal presterende dieren
Dat is wat we beloven

Daarnaast zetten we de kernwaardes innovatie en betrokken centraal, waaruit blijkt dat we onze toekomst altijd als kansrijk zien.

Innovaties

Innovatie richt zich op ‘het altijd willen verbeteren’, in alle facetten van ons bedrijf met een blik op de toekomst. Deze vernieuwing blijkt uit continue productontwikkeling, onze participatie in duurzame vleesconcepten, Inno-Feed, ons Innovatie Team Coppens (ITC) en ons moderne productieproces.
Bekijk onze innovaties

Buitendienst Pluimvee

Klantgericht werken; dat is het uitgangspunt voor onze buitendienst.
Uw doelen, wensen en bedrijfsmogelijkheden staan centraal.

Onze adviseurs en (dier)nutritionisten bespreken graag samen met u hoe u uw resultaten kunt verbeteren en uw bedrijfsdoelen kunt realiseren.

ContactContact

T +31 (0) 492 - 53 16 00
info@coppens.nl
coppens.nl

Postadres
Postbus 79 | 5700 AB Helmond

Bezoekadres
Gerstdijk 12 | 5704 RG Helmond


Social media


Agenda