Organisatie
Global Feed Mill is opgericht door Global Food Group met de focus op het produceren van kwalitatieve pluimveevoeders. In 2016 heeft Global Food Group ervoor gekozen om 50% van haar aandelen over te dragen aan AVEVE Veevoeding. Met de kennis van Global Food Group en AVEVE Veevoeding is Global Feed Mill in staat om op een eenvoudige maar effectieve manier legpluimveevoeders te produceren die bijdragen aan een duurzaam rendement voor de pluimvehouders.

Naast de productie van conventionele legpluimveevoeders in Handel (N.B.) produceert Global Feed Mill ook biologische voeders in Balgoij (Gelderland). Ook bij de productie van biologische voeders streeft Global Feed Mill ernaar om op een eenvoudige maar effectieve manier de voeders te produceren. Daarnaast leggen we bij Global Feed Mill extra nadruk op de herkomst van de biologische grondstoffen om de kwaliteit te waarborgen.

Global Feed Mill levert zowel voeders aan pluimveehouders die eieren leveren aan Global Food Group als aan pluimveehouders die eieren leveren aan derden.

Visie en missie
Global Feed Mill bouwt mee aan een gezonde, goed lopende, zo natuurlijk mogelijke, flow in de keten van kip en ei naar consument. Dit betekent op de eerste plaats respect voor de natuurlijke herkomst van de eieren. En, in het verlengde daarvan, de zorg te komen tot een gezonde samenstelling van de betrokken producten. Een ander cruciaal element daarbij is de verantwoordelijkheid te nemen voor een langdurige meerwaarde voor alle betrokken partijen in de keten. Consumenten, afnemers, leveranciers, medewerkers en overige handelspartners. Uiteindelijk einddoel is continuïteit en een solide positie van de sector.

Buitendienst legpluimvee
Klantgericht werken; dat is het uitgangspunt voor onze buitendienst. Uw doelen, wensen en bedrijfsmogelijkheden staan centraal. Onze adviseurs en (dier)nutritionisten bespreken graag samen met u hoe u uw resultaten kunt verbeteren en uw bedrijfsdoelen kunt realiseren. Dit kan door middel van het leveren van voeders maar ook in combinatie met afname van eieren door Global Food Group.


Overig nieuws

Pieter-Jan Luykx commercieel directeur Global Food Group

Global Feed Mill  vrijdag 29 juli 2016

Pieter-Jan Luykx is vanaf 1 augustus commercieel directeur van Global Food Group, producent en distributeur van eieren en eiproducten in Ospel.

Openheid en traceerbaarheid zijn van belang!

Global Feed Mill  dinsdag 28 juni 2016

De Nederlandse pluimveehouders mogen trots zijn op het goede management en dierverzorging op de pluimveehouderijen.

Adrie van Sandvoort

Even voorstellen: Adrie van Santvoort

Global Feed Mill  zaterdag 25 juni 2016

Adrie van Sandvoort

Adrie van Santvoort, operationeel directeur Global Feed Mill

Verkoop biologische producten in supermarkt neemt toe

Global Feed Mill  vrijdag 24 juni 2016

De verkoop van biologische eieren neemt al enkele jaren toe.Verkoop teamContactgegevens

Global Feed Mill
0495 526452
info@globalfeedmill.eu
www.globalfeedmill.eu
Koenderstraat 9
6003PR Weert

Global Food Group
0495 632030
info@globalfoodgroup.eu
www.globalfoodgroup.eu
Koenderstraat 9
6003PR Weert


Social media