Harry Ketels

Portrait foto Harry Ketels

Harry Ketels is pluimvee- en varkenshouder in Didam met een varkenstak  tijdelijk in rust vanwege het Besluit Huisvesting Ammoniak. De pluimveetak is geactualiseerd en ingericht specifiek voor moederdieren van traag groeiende  vleeskuikens. Hij was jarenlang als bestuurder actief in de branches mest, veevoeder en belangenbehartiging. Voor Pluimveeweb.nl bekijkt hij met een kritische bril de ontwikkelingen rond actuele onderwerpen.

Bezopen

Didam, dinsdag 28 november 2017

Het is toch te bezopen dat een actie, op touw gezet door een Barneveldse ondernemer ten behoeve van de fipronil getroffenen niet door kan gaan.

Jacco voor president

Den Haag, dinsdag 17 oktober 2017

Nu, president is wel een beetje hoog gegrepen als we die al hadden, maar Jacco Geurts als minister van Landbouw? Waarom niet! De stoelendans is begonnen.

Wie wil er nog bestuurder zijn?

Didam, maandag 9 oktober 2017

Wie wil er nog bestuurder zijn in deze woelige tijd met de fipronilaffaire, vraag ik me af. Daarvoor moet je toch wel een beetje een tik hebben.

Excuses

Didam, vrijdag 15 september 2017

Van Dam en minister Schippers hoeven zich echt niet te schamen om pluimveehouder Edwin van Remmen te bellen en hun excuses aan te bieden.

Het verkeerde been, hoezo imago?

dinsdag 5 september 2017

Het gaat maar door. De consument is amper bekomen van de fipronil-affaire en koopt weer gewoon zijn eitje of Trouw komt alweer met een ander artikel.


Vakblad

Ontvang zes keer per jaar het vakblad Pluimveeweb, voor diepgaande informatie.

Gratis voor pluimveehouders!

Aanvragen

Nieuwsbrief

Ontvang op dinsdag, donderdag en zaterdag het belangrijkste pluimveehouderijnieuws in uw e-mail.


Kennispartners

Krijg meer nieuws, achtergrond, productinformatie, handige tips en tools van een kennispartner door een klik op het logo.

  • Logo van AgruniekRijnvallei
  • Logo van Coppens Diervoeding
  • Logo van Cobb Europe
  • Logo van Global Feed Mill
  • Logo van Big Dutchman
  • Logo van Vencomatic
  • Logo van Avivet
  • Logo van Kip van Oranje