Contact

Pluimveehouder

Heeft u vragen over de Pluimveeweb thema-avonden? Dan kunt u contact opnemen met Karin Heijting via: thema-avond@pluimveeweb.nl of bel 0314-756 315 

Agribusiness

Er zijn diverse mogelijkheden om als bedrijf invulling te geven of deel te nemen aan de thema-avonden. Voor bedrijven uit de Agribusiness ontstaat een uniek en interactief communicatiepakket voor nieuws- en kennisoverdracht binnen de pluimveehouderij.

Met het vakblad Pluimveeweb voor uw naamsbekendheid en imago, de website Pluimveeweb.nl om uw kennis over te brengen, iedere week twee nieuwsbrieven om uw (product) acties te lanceren en de thema-avonden om persoonlijk contact te leggen met de pluimveehouders.

Dit alles onder één centrale regie, duidelijk een bundeling van krachten in uw voordeel. Er zijn diverse complete communicatiepakketten beschikbaar met de mogelijkheid tot maatwerk. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Gerrit Hiddink (coördinator / media adviseur) via g.hiddink@agrio.nl of bel 0314-68 44 48 en maak een afspraak via uw vaste Agrio contactpersoon.

Deel deze pagina


Thema-avond Pluimveeweb

De thema-avonden van Pluimveeweb starten met een praktijkverhaal door een collega pluimveehouder gevolgd door een interactieve presentatie. Tijdens het laatste onderdeel van het formele programma zullen de themapartners aan de hand van diverse stellingen in discussie gaan met de bezoekers. De avond wordt afgesloten met een drankje en kiphapje.