Pluimveeweb.nl logo

  • Menu
  • Nieuws
    • Home
    • Economie

      Subcategorieën

      • Markt vleeskuikens
      • Markt eieren
      • Markt broedeieren
      • Voerprijzen
      • Afzet
      • Agribusiness
    • Ondernemen

      Subcategorieën

      • Politiek en beleid
      • Maatschappij
      • Belangenbehartiging
      • Buitenland
    • Voeding

      Subcategorieën

      • Water
      • Voer
    • Diergezondheid

      Subcategorieën

      • Aandoeningen
      • Antibiotica
      • Hygiëne
      • Dierenwelzijn
    • Huisvesting
    • Sterke Erven
  • Marktcijfers
  • Video & foto
  • Dossiers
  • Kennispartners
  • Vakblad
    • Vakblad
    • Jaargangen
    • Verschijningsdata
    • Abonneren
    • Sterke Erven
  • Top
  • Evenementen
  • Het LeerErf
  • Sterke Erven
  • Sterke Erven
NieuwsEconomieFotoserie: Bio-beurs Zwolle toont ontwikkeling van biologische sector

Fotoserie: Bio-beurs Zwolle toont ontwikkeling van biologische sector

Boeren en tuinders, toeleveranciers, afnemers en verwerkers van biologische producten ontmoeten elkaar afgelopen week op de Bio-beurs in de Zwolse IJsselhallen. De beursvloer is gevuld met bedrijven en er is volop ruimte voor kennisuitwisseling en discussie in de vele workshops. Bekijk de foto's van Biobeurs 2016.
De consument ontdekt producten van biologische pluimveehouders. Eieren en vlees krijgen meer ruimte in de specialistische handel en zeker ook in de supermarkt.
Voerfabrikanten onderscheiden zich met bioaanbod en met producten die veegezondheid bevorderen.
Toeleveranciers van kuikens praten met ondernemers over geschikte kippen voor de biologische pluimveehouder.
Traditioneel is er veel te proeven op de biologische vakbeurs. De beurs trekt handel en horeca.
Ontmoeting is een belangrijk ingrediënt van de Bio-beurs.
Biologische vleeswaren uit Salland. Bij dit product is zowel het biologische karakter als de eigenschap streekproduct belangrijk als verkoopargument.
Koks bereiden gerechten met biologische producten. Smaak, streek en milieu zijn argumenten voor biologische keuzes.
Koken, kijken, keuren...
Het streekplein brengt producenten uit Nederland samen. Regionale afzet past bij het minimaliseren van foodmiles.
De consument ontdekt producten van biologische pluimveehouders. Eieren en vlees krijgen meer ruimte in de specialistische handel en zeker ook in de supermarkt.
De consument ontdekt producten van biologische pluimveehouders. Eieren en vlees krijgen meer ruimte in de specialistische handel en zeker ook in de supermarkt.
Voerfabrikanten onderscheiden zich met bioaanbod en met producten die veegezondheid bevorderen.
Voerfabrikanten onderscheiden zich met bioaanbod en met producten die veegezondheid bevorderen.
Toeleveranciers van kuikens praten met ondernemers over geschikte kippen voor de biologische pluimveehouder.
Toeleveranciers van kuikens praten met ondernemers over geschikte kippen voor de biologische pluimveehouder.
Traditioneel is er veel te proeven op de biologische vakbeurs. De beurs trekt handel en horeca.
Traditioneel is er veel te proeven op de biologische vakbeurs. De beurs trekt handel en horeca.
Ontmoeting is een belangrijk ingrediënt van de Bio-beurs.
Ontmoeting is een belangrijk ingrediënt van de Bio-beurs.
Biologische vleeswaren uit Salland. Bij dit product is zowel het biologische karakter als de eigenschap streekproduct belangrijk als verkoopargument.
Biologische vleeswaren uit Salland. Bij dit product is zowel het biologische karakter als de eigenschap streekproduct belangrijk als verkoopargument.
Koks bereiden gerechten met biologische producten. Smaak, streek en milieu zijn argumenten voor biologische keuzes.
Koks bereiden gerechten met biologische producten. Smaak, streek en milieu zijn argumenten voor biologische keuzes.
Koken, kijken, keuren...
Koken, kijken, keuren...
Het streekplein brengt producenten uit Nederland samen. Regionale afzet past bij het minimaliseren van foodmiles.
Het streekplein brengt producenten uit Nederland samen. Regionale afzet past bij het minimaliseren van foodmiles.
Foto van Jorg Tönjes
Tekst: Jorg Tönjes

Beeld: Susan Rexwinkel

Deel dit artikel
Twitter
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
E-mail
Praat mee
Pluimveeweb is ook actief op verschillende social media. Volg ons, blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en praat mee.
Facebook Twitter LinkedIn
Nieuwsbrief
Ontvang drie keer per week (dinsdag, donderdag en zaterdag) gratis het belangrijkste nieuws uit de pluimveehouderij in jouw mailbox. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Pluimveeweb.nl en bevestig je aanmelding via de toegestuurde mail.
Wij wijzen je op het privacy statement van Agrio Uitgeverij B.V.

Economie
  • Markt vleeskuikens
  • Markt eieren
  • Markt broedeieren
  • Voerprijzen
  • Afzet
  • Agribusiness
Ondernemen
  • Politiek en beleid
  • Maatschappij
  • Belangenbehartiging
  • Buitenland
Voeding
  • Water
  • Voer
Diergezondheid
  • Aandoeningen
  • Antibiotica
  • Hygiëne
  • Dierenwelzijn
Huisvesting
Pluimveeweb.nl © 2025 - Uitgave van Agrio Uitgeverij B.V. - RSS | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Adverteren | Abonneren | Contact redactie | Klantenservice | Cookie instellingen
  • Nieuws
    • Home
    • Economie
      • Markt vleeskuikens
      • Markt eieren
      • Markt broedeieren
      • Voerprijzen
      • Afzet
      • Agribusiness
    • Ondernemen
      • Politiek en beleid
      • Maatschappij
      • Belangenbehartiging
      • Buitenland
    • Voeding
      • Water
      • Voer
    • Diergezondheid
      • Aandoeningen
      • Antibiotica
      • Hygiëne
      • Dierenwelzijn
    • Huisvesting
  • Marktcijfers
  • Video & foto
  • Dossiers
  • Kennispartners
  • Vakblad
    • Jaargangen
    • Verschijningsdata
    • Abonneren
  • Top
  • Evenementen
  • Het LeerErf
Top